Diensten

Glascoating

Brillare Car Detailing is de specialist in glascoating. Glascoating is wel bekend vanwege de duurzaamheid die het product biedt bij correcte applicatie op de auto. Naast de duurzaamheid kent het ook een zelfreinigende werking waardoor vuil geen kans heeft om te hechten aan het oppervlak. Glascoating is een formule op basis van SiO2, deze speciale formule biedt ook enorme glans voor uw auto. 

Auto poetsen

Of het nu gaat om glascoating of een hele mooie warme wax, elke auto moet eerst worden gereinigd en worden gepoetst. Poetsen zorgt ervoor dat er in feite een miniem klein deel van de lakdikte wordt afgehaald waardoor oneffenheden in de vorm van krassen en vuil verdwijnen. Een auto poetsen is echt werk voor de professional, juist omdat er laagdikte wordt ingeleverd bestaat de kans dat er door de lak heen wordt gepoetst. Besteed dit soort werk dan ook alleen uit aan professionals. Bij Brillare Car Detailing zijn we voorzien van alle apparatuur om uw auto in top staat te brengen. 

Neem contact op!

Omdat auto’s poetsen maatwerk is kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of het nou een vraag is over de werking van glascoating, over onze werkwijze of over prijzen twijfel niet, wij staan voor u klaar!

 

06-27390087

Onze aanpak

Om al onze mogelijkheden samen te vatten hebben wij onder andere bepaalde pakketten ontwikkeld, zogenaamd: ‘stages’. Welke stage uw auto nodig heeft is afhankelijk van een aantal dingen. In het kort zijn dat de volgende:

  1. Krassen
  2. Exterieur en interieur
  3. Mate van detail
  4. Bescherming

Vooral het weg werken van krassen kost veel tijd, heeft u veel diepe krassen dan is stage 2 of 3 beter van toepassing. Is uw auto vrij nieuw en zijn er slechts oppervlakkige was krassen zichtbaar dan volstaat stage 1. Wilt u echter een langdurige vuil afstotende werking op uw lak dan past stage 2 of 3 beter. Ons uitgangspunt is altijd ‘value for money’ welk pakket u ook kiest wij zullen uw verwachtingen altijd overtreffen. Om te kijken wat het beste is voor uw auto kunt u ons altijd vrijblijvend bellen.

Het detailen van een auto veel tijd en aandacht. Vooral coatings met een SiO2 formule als Gyeon Cancoat en Gyeon glascoating hebben tijd nodig om goed uit te harden. De door ons benodigde tijd verschilt daarom ook per stage, dit wordt in de titel aan de rechterzijde dan ook aangegeven. Dit is minimaal de tijdsduur die wij nodig hebben om voor u het beste resultaat te leveren. Wij zijn geen poetsbedrijf die massa auto’s willen poetsen, wij zijn detailers en dit is onze passie, overhaasten hoort daar niet bij.